Humane Studies

Het onderdeel Gezond Leven van TNO doet onderzoek op het gebied van gezondheid. We onderzoeken het effect van onze leefstijl, omgeving en werk op onze gezondheid. Kan een hoge bloeddruk bijvoorbeeld worden verlaagd door minder koffie te drinken? Hoe kun je mensen helpen met omgaan met stress op het werk? En leidt een gezondere leefstijl ook daadwerkelijk tot een betere gezondheid?

Deelnemen aan gezondheidsonderzoek

Op de 'Portals' pagina van deze website vindt u al het TNO-onderzoek op het gebied van (voeding en) gezondheid. Het doel van elk onderzoek kan sterk variëren. Ook wat er van deelnemers wordt verwacht verschilt per studie. We nodigen u dan ook uit om de onderzoeken te bekijken en de informatie goed door te nemen.

Wilt u meedoen aan een onderzoek? Klik dan hieronder op 'Deelnemers gezocht'. U vindt dan een overzicht van de studies waarvoor u zich op dit moment kunt aanmelden.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gebracht over nieuw onderzoek? Klik dan hieronder op 'Aanmelden voor deelnemersdatabase'. U wordt dan via de mail geïnformeerd als er nieuw onderzoek start.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat deelname aan onderzoek inhoudt? Of hoe we met uw gegevens omgaan? Op de “over” pagina van deze website vindt u meer (algemene) informatie.