Welkom op de website van TNO onderzoek vezelvragen.

Bent u voor het eerst op deze website en heeft u interesse in het onderzoek? Lees dan eerst onderstaande informatie. De studie loopt gedurende 2020.

Wilt u meedoen met de studie? Log dan rechts op de pagina in met uw persoonlijke gegevens (voor het invullen van de vragenlijsten).

Doel van het onderzoek
In samenwerking met Wageningen Universiteit en MLDS, wil TNO een slimme vragenlijst voor vezelinname ontwikkelen die met zo min mogelijk vragen een zo goed mogelijk inzicht geeft in de vezelinname van een individu. Om dit te bereiken willen we nu een uitgebreid vragenlijst onderzoek doen waarin u als deelnemer twee uitgebreide vragenlijsten invult met betrekking tot uw vezelinname.

Wanneer kunt u meedoen?
U kunt meedoen met de studie als u 18 jaar of ouder bent, gezond (naar eigen inzicht), geen alternatief voedingspatroon zoals bij; coeliakie, ketodieet, glutenbeperkt dieet, laag koolhydraat dieet volgt, geen recente darmoperatie heeft gehad.
U zult eerst een korte vragenlijst invullen. Op basis hiervan wordt bepaald of u mee kunt doen aan het onderzoek. Indien u mee kunt doen met het onderzoek, bent u ongeveer 1,5 uur tijd kwijt met het invullen van de vragenlijsten.
Wanneer u alle vragenlijsten heeft ingevuld, kunt u uw emailadres achterlaten en ontvangt u een bol.com cadeaukaart t.w.v. 20,- euro.

Meedoen met het onderzoek?

  1. 1. Klik rechts op knop "Aanmelden"
  2. 2. Download de deelnemersinformatie met uitgebreide informatie over de studie en lees deze rustig door.
  3. 3. Vraag de onderzoeker (Femke Hoevenaars) om uitleg als u nog vragen heeft (telefoonnummer 08 88 6627773).
  4. 4. Indien u mee wilt doen aan het onderzoek, kunt u het toestemmingsformulier (informed consent) ondertekenen door op akkoord te klikken.
  5. 5. U ontvangt via email uw inloggegevens.
  6. 6. Vervolgens kunt u de screeningsvragenlijst invullen.

Klik op onderstaande knop om in te loggen

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor het onderzoek

Contact
Heeft u vragen over dit onderzoek?
Neem contact op via femke.hoevenaars@tno.nl
of bel direct met een onderzoeker op 088 - 86 62 77 73.