Welkom!

Bent u voor het eerst op deze website, lees dan de onderstaande informatie over het onderzoek van de Bas van de Goor Foundation en TNO. Wellicht wilt u deelnemen aan het onderzoek. Indien u al vragenlijsten heeft ingevuld voor het NDC onderzoek van de BvdGF, dan kunt u niet deelnemen aan dit nieuwe onderzoek. Neemt u al deel aan het onderzoek van de BvdGF en TNO? Klik dan op ‘login’ aan de rechterkant om de online vragenlijsten in te vullen.

Beste potentiële deelnemer,

Heeft u diabetes type 2? En wilt u ook na de NDC door met het verbeteren van uw gezondheid? Doe mee met ons onderzoek en krijg ondersteuning van een e-Health applicatie op het gebied van voeding en beweging!

Doel van het onderzoek
Dit onderzoek is opgezet door de Bas van de Goor Foundation en TNO. Het doel van dit onderzoek is uitzoeken wat de effecten van de Nationale Diabetes Challenge (NDC) zijn op het gezondheidsgedrag en de gezondheid van mensen met diabetes type 2.

De IRIS-app
Tijdens de werken deelnemers samen met zorg- en sportprofessionals aan een gezonde leefstijl door middel van wekelijkse wandelingen. TNO heeft een leefstijlapplicatie (de IRIS-app) ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2, welke u ook na de NDC kunt gebruiken om uw eigen gezondheidsdata op te slaan en inzicht te krijgen in uw voeding- en/of beweegpatroon. Daarnaast geeft deze app een persoonlijk voedings- en beweegadvies, en kunt u op basis van dit advies zelf doelen stellen hoe u uw voeding- en/of beweegpatroon zou willen verbeteren (of behouden). De app helpt u dagelijks herinneren aan uw doel, en ondersteunt u hierin.

Wat meedoen inhoudt
Als u meedoet met dit onderzoek, duurt dat totaal ongeveer 10 weken voor u.
Tijdens deze 10 weken verwachten we het volgende van u:
- Gebruik maken van de IRIS-app op uw mobiele telefoon
- 2 keer een online vragenlijst invullen (ongeveer 30 minuten)
- 2 keer ondergaan van lichamelijke metingen

Deelnemen aan het onderzoek?
Download hier de volledige deelnemersinformatiebrief, lees deze rustig door en teken het toestemmingsformulier voor deelname. Het getekende toestemmingsformulier kunt u op de festivaldag op 28 september inleveren bij de TNO stand. Of maak een scan of foto van het toestemmingsformulier inclusief handtekening en stuur deze via de mail naar humanstudies@tno.nl. U kunt er ook voor kiezen het toestemmingsformulier per post te verzenden naar TNO, t.a.v. Joëlle Oosterman, Utrechtseweg 48, 3704 HE Zeist.

Klik op onderstaande knop om in te loggen

Vul hier uw emailadres in om u aan te melden:

Klik op onderstaande knop om uw labgegevens in te vullen

Klik op onderstaande knop om uw meetgegevens in te vullen