Welkom!

Bedankt dat u ook deze ronde weer meedoet aan het onderzoek van TNO in samenwerking met Stichting Je Leefstijl als Medicijn.

Vanwege de Corona-crisis heeft ons onderzoek vertraging opgelopen. Dit komt met name door leveringsproblemen van de nieuwe buizen voor het lab. Inmiddels zijn de nieuwe buizen geleverd en getest. We kunnen nu verder met het onderzoek.

Wilt u ook deze keer weer meedoen met de zelftesten? Vraag dan een testkit aan via de knop rechts op deze pagina “Zelftest aanvragen”. Als u uw gegevens invult, krijgt u de testkit door Labonovum thuisgestuurd. Voor het invullen zal u gevraagd worden om inloggegevens, dit zijn dezelfde inloggegevens die u bij de eerste ronde van ons heeft gekregen.

Zodra u de resultaten van het bloedprikken heeft gekregen, willen we u vragen de vragenlijsten in te vullen. U komt bij de vragenlijsten door rechts op de pagina in te loggen. U kunt inloggen met de inloggegevens die u bij de eerste ronde van ons heeft gekregen.

Wanneer kunt u meedoen aan deze studie?
Als u type 2 diabetes heeft, lid bent van de facebookgroep “diabetes doorbreken met je leefstijl als medicijn” en niet zwanger bent.

Vergoeding
Als dank voor het invullen van de vragenlijsten ontvangt u een Bol.com waardebon van €20,- nadat u alle vragenlijsten heeft ingevuld (na het einde van de studie).

Dit is de laatste meetronde
De studie zou 6 maanden duren en er zouden 3 meetrondes zijn. Vanwege de vertraging door Corona is het tweede meetmoment komen te vervallen. De huidige meetronde is daarom (helaas) ook meteen de laatste. Nadat we alle resultaten ontvangen en verwerkt hebben, zult u via Stichting Je Leefstijl Als Medicijn een overzicht krijgen van de uitslagen van de studie.

Inloggegevens vergeten of kwijt?
Stuurt u dan een mail naar humanstudies@tno.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u uw inloggegevens opnieuw krijgt.

Door gebruik te maken van de webbrowser Internet Explorer kunt u problemen ervaren op deze webpagina. Wij adviseren daarom gebruik te maken van andere webbrowsers zoals Chrome, Firefox of Edge.

Klik op onderstaande knop om in te loggen

Vraag hier uw zelftest aan